Over ons

Inge Broenink
Orthopedagoog-Generalist / Prraktijkhouder

Binnen praktijk Juno voer ik voornamelijk onderzoek en behandeling uit. Daarnaast ben ik ook de praktijkhouder. Het is mijn missie om kinderen, jongeren en ouders weer op weg te helpen als er problemen of klachten zijn. Weer gelukkig kunnen zijn, daar gaan we voor! Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalige, toegankelijke praktijk. Ik vind persoonlijke aandacht en samenwerken belangrijk.

In 2012 heb ik de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond met als afstudeerrichting Orthopedagogiek en de twee hoofddifferentiaties: ‘Jeugdzorg’ en ‘Opvoeding en ondersteuning aan mensen met een beperking’. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen, jongeren, gezinnen en (jong)volwassenen. Ik wil me graag blijven ontwikkelen, daarom heb ik in juli 2022 de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist afgerond.

Orthopedagoog-Generalist (BIG registratienummer 69931811731)

Lid van de NVO
Lid van de VEN
SKJ registratienummer 120006503
AGB code 94109407

Evelien van der Meer
GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist

Binnen de praktijk ben ik betrokken bij de diagnostiektrajecten. Ik zal naast Inge ook het kind en de jongere zien en de ouders spreken. Mijn kennis ligt voornamelijk op het gebied van autisme.

Ik doe graag diagnostiek. Om samen met ouders een antwoord te geven op de vraag: ’help mij mijn kind beter te begrijpen’. Ik vind het belangrijk zorgvuldig te kijken naar wie hun kind is, wat diens sterke en minder sterke kanten zijn en wat hun kind nodig heeft aan begeleiding.

Naast het werk voor deze praktijk werk ik ook elders als GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist en FloorPlay specialist. En ik geef supervisie aan psychologen/pedagogen die in opleiding zijn voor GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist.

GZ-psycholoog (BIG registratienummer 89051415625)

Orthopedagoog-Generalist (BIG registratienummer 19051415631)

Lid van de NVO
AGB code 94008222

Melanie Koopman
Orthopedagoog-Generalist

Binnen praktijk Juno ben ik betrokken bij diagnostiek- en behandeltrajecten. Als Orthopedagoog-Generalist werk ik zowel met kinderen, jongeren als hun ouders/opvoeders. Samen kijken we naar de hulpvragen die er zijn en naar wat je nodig bent om uiteindelijk weer zelf/ zonder hulp weer verder te kunnen. Hierbij ga ik uit van de krachten en mogelijkheden van kinderen, jongeren en het gezin. Ik vind het belangrijk om hierbij aan te sluiten bij ieders specifieke behoeften. Samen gaan we op zoek naar welke ondersteuning of behandeling het beste past, zodat een kind of jongere zich optimaal verder kan ontwikkelen. 

Naast mijn werkzaamheden bij praktijk Juno werk ik ook elders als Orthopedagoog-Generalist met zeer jonge kinderen, jeugdigen en gezinssystemen. Mijn werkzaamheden betreffen diagnostiek, advies en behandeling. 

Orthopedagoog-Generalist (BIG registratienummer 49932319731)

Lid van de NVO