Over ons

Inge Broenink
Orthopedagoog-Generalist

Ik werk als zelfstandig Orthopedagoog-Generalist in mijn eigen praktijk. Het is mijn missie om kinderen, jongeren en ouders weer op weg te helpen als er problemen of klachten zijn. Zo kunnen zij vervolgens op eigen kracht verder. Weer gelukkig kunnen zijn, daar gaan we voor! Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalige, toegankelijke praktijk. Ik vind persoonlijke aandacht en samenwerken belangrijk.

Ook werk ik graag samen met andere professionals. Dit doe ik door met collega’s samen te werken, intervisie te volgen en naar organisaties en hulpverleners door te verwijzen als dit nodig is.

In 2012 heb ik de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond met als afstudeerrichting Orthopedagogiek en de twee hoofddifferentiaties: ‘Jeugdzorg’ en ‘Opvoeding en ondersteuning aan mensen met een beperking’. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met kinderen, jongeren, gezinnen en (jong)volwassenen. Ik wil me graag blijven ontwikkelen, daarom heb ik in juli 2022 de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist afgerond.

Orthopedagoog-Generalist (BIG registratienummer 69931811731)

Lid van de NVO
Lid van de VEN
SKJ registratienummer 120006503
AGB code 94109407

Evelien van der Meer
GZ-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist

Binnen de praktijk ben ik betrokken bij de diagnostiektrajecten. Ik zal naast Inge ook het kind en de jongere zien en de ouders spreken. Mijn kennis ligt voornamelijk op het gebied van autisme.

Ik doe graag diagnostiek. Om samen met ouders een antwoord te geven op de vraag: ’help mij mijn kind beter te begrijpen’. Ik vind het belangrijk zorgvuldig te kijken naar wie hun kind is, wat diens sterke en minder sterke kanten zijn en wat hun kind nodig heeft aan begeleiding.

Naast het werk voor deze praktijk werk ik ook elders als GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist en FloorPlay specialist. En ik geef supervisie aan psychologen/pedagogen die in opleiding zijn voor GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist.

GZ-psycholoog (BIG registratienummer 89051415625)

Orthopedagoog-Generalist (BIG registratienummer 19051415631)

Lid van de NVO
AGB code 94008222

Leonie Stokkentre
Orthopedagoog-Generalist

Binnen Praktijk Juno ben ik betrokken bij de diagnostiektrajecten en de behandeltrajecten. Ik kijk en lees mee met Inge en bespreek op welke manier het onderzoek en de uitkomsten vorm gegeven kunnen worden. Ook kijk en lees ik mee met de behandelplannen. Ik ben vooral achter de schermen betrokken bij het proces van het onderzoek en de behandeling. Tenzij er sprake is van trauma, dan kan het zijn dat ik een behandeltraject oppak.

Naast mijn werkzaamheden voor Praktijk Juno werk ik als zelfstandig Orthopedagoog-Generalist bij verschillende organisaties waar ik mij bezig houd met diagnostiek, advies, behandeling en wetenschappelijk onderzoek.

Orthopedagoog-Generalist (BIG registratienummer 19926920931)

Lid van de NVO
Lid van de VEN
SKJ registratienummer 120010993
AGB code 94061985